Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Η δύναμη ενός ιστολογίου.

Κάντε τον κόπο και διαβάστε το άρθρο που φιλοξενείται εδώ. Μην σας ξενίσει ο χώρος στον οποίο φιλοξενείται (NATO webpages). Διαβάστε για να διαπιστώσετε τί μπορεί να προσφέρει σε ανθρώπους που βιώνουν άλλες καταστάσεις από τους περισσότερους από εμάς (με εύκολη πρόσβαση στην τεχνολογία εννοώντας) ο χώρος ενός ιστολογίου.

Η "bloggoσφαιρα" μπορεί να προσφέρει πολλά. Αν μη τί άλλο είναι ένα μέσο έκφρασης και εξόδου από την απομόνωση. Δεν αποτελεί σώνει και καλά μέσο προβολής. Και είναι κρίμα να πολεμάται από διάφορους κατά καιρούς με αφορμή κάποιους λίγους...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο πραγματικά. Η τεχνολογία αλλά και η έλλειψη λογοκρισίας στο Internet προσφέρει σε αρκετές περιπτώσεις την ευκαιρία να γίνουν γνωστά γεγονότα και απόψεις που συγκλονίζουν.

prophet81 είπε...

"For me, to blog is not only about my daily diaries, but also a window to the world".
Νομίζω ότι αυτή η φράση είναι όλο το ζουμί! Για ανθρώπους που "ψάχνουν" και "ψάχνονται" τα blogs είναι πολύ καλή πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης.
Καλημέρα...

Σοφία είπε...

Έτσι είναι. Μέσα από την μπλογκόσφαιρα δικτυωνόμαστε :-)

Dream_Rider είπε...

@lemonita
Είναι όντως ένα από τα πολύ καλά πρόσωπα της τεχνολογίας!

@prophet81
Πάνω από όλα πιστεύω οτι τα blogs είναι ένας τρόπος να "βγάλουμε" από μέσα μας κάποια πράγματα πού μας προβληματίζουν ή απλά θέλουμε να τα μοιραστούμε με άλλους.

@Σοφία
Ένα μεγάλο χωριό έχουμε γίνει!! Να προσέχουμε μόνο τη διαφορά ώρας.. Μη χτυπάμε κουδούνια και είναι ακόμα αξημέρωτα!!!

prophet81 είπε...

Που χάθηκες πάλι;

Dream_Rider είπε...

Περνάς ένα σχολίο εκτός έδρας και εκεί που είμαι δεν έχω internet.... Θα ξαναγυρίσς κάποια στιγμή..